Context, joies i objectes contemporanis - 47è Congrés de la Acadèmia Internacional de Ceràmica, Barcelona 2016.

Actualitat

02/09/2016

47è Congrés de la Acadèmia Internacional de Ceràmica, Barcelona 2016.

”La ceràmica en l’arquitectura i l’espai públic” Barcelona - Catalunya, 12 - 16 setembre de 2016

 

 

El 47è Congrés de l’Acadèmia Internacional de la Ceràmica (AIC), que se celebrarà a Barcelona del 12 al 16 de setembre de 2016, està concebut com un espai de trobada, estudi i debat d’uns 300 acadèmics d’arreu del món, esdeveniment que es complementarà amb diverses visites al patrimoni ceràmic de la ciutat i Catalunya, actes culturals i lúdics, coincidint amb la celebració de l’Assemblea General de la institució. En una segona part està previst de fer una ruta precongrés amb visites a ciutats d’Aragó i del País Valencià d’alt interès per la seva ceràmica i una ruta post-congrés a Madrid i Andalusia.

 

 

El tema central del Congrés serà La Ceràmica en l’Arquitectura i l’Espai Públic, un tema de gran rellevància en el món ceràmic encara poc estudiat i debatut. La seva elecció en aquest congrés té unes raons ben poderoses, atès que Barcelona i Catalunya han produït obres arquitectòniques de primera magnitud on la ceràmica hi té un paper fonamental, especialment durant el Modernisme, de la mà d’arquitectes com Antoni Gaudí, Lluís Domènech i Montaner o Josep Puig i Cadafalch, entre altres. Així mateix, la presència  d’escultures i altres obres ceràmiques en els espais de la ciutat amb obres d’artistes com Roy Lichtenstein o Joan Miró fan de Barcelona un lloc de referència mundial en aquest camp.

 

més informació   http://www.aic-iac.org/ 

 



Actualitat

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube