Context, joies i objectes contemporanis

Cristina Oriach Jorge Reina

EL PROCES CREATIU: El primer dia va ser la idea. El segon dia va ser la forma. El tercer dia va ser la textura. El quart dia va ser el color. El cinquè dia va ser l’harmonia entre les parts. El sisè dia va ser el moviment. El setè dia va venir la pau perquè la peça ja estava creada.

Biografia

Cristina Oriach (Lleida, 1960), Jorge Reina (Barcelona, 1958). Viuen i treballen a Cerdanyola del Vallès (Barcelona). De formació autodidacta, va ser l’any 1985 quan van decidir que volíen fer joies. Des de el primer moment es van dedicar a treure colors al llautó, al coure i al bronze, i més endavant també a la plata, van convertir les pàtines en la seva especialitat. Patinar és una feina que requereix molt temps d’investigació i dedicació, però aquest esforç queda compensat per la bellesa dels resultats. L’any 1990 van crear l’empresa ORIACH.REINA al temps que començàven el camí de l’exportació. Durant tots aquests anys han participat a Fires i Mostres a Berlín, Düsseldorf, Copenhaguen, Milà, Lisboa, Frankfurt i Munic. L’any 2006 van obrir una botiga-taller a Cerdanyola del Vallès (Barcelona).

 

 

Entrevista als artistes a Itineràncies de Context



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube