Context, joies i objectes contemporanis - Ana Heimann

Itineràncies

01/02/2014 a 31/03/2014

Ana Heimann

"Penso que en tot procés creatiu hi ha d’haver un vessant lúdic que ens porti més enllà del que inicialment preveiem, i pugui esdevenir així un petit divertimento…"

 

 

 

Parlem amb l'artista:

 

Vas néixer a Basilea (Suïssa), tens la nacionalitat espanyola i  portes un grapat d’anys vivint a Barcelona. Has realitzat tots els teus estudis a la nostra ciutat, Escultura, Joieria, Cal.ligrafia i Pintura Oriental, Gravat i Tècniques d’Estampació... Ens podries explicar què et va portar a orientar-te cap al món de la creació artística?

 

Ja de petita m’agradava molt dibuixar i fer manualitats. Crec que tots tenim en més o menys grau un vessant creatiu, però que molt sovint queda “aparcat” a l’edat adulta....



Alguna de l'obra exposada

Itineràncies

Darrere d’una creació, sempre hi ha la mirada de l’artista que l’ha creat, conèixer la seva intenció ens fa entendre i valorar el seu treball. Itineràncies és un espai online/offline, que dona cabuda a aquestes mirades amb la intenció d’anar més enllà de lo establert.

Itineràncies presenta periòdicament una selecció més complerta de l'obra dels artistes de la galeria per conèixer tant la seva trajectòria com els seus dissenys més actuals.

Aquest espai també vol donar a conèixer les noves propostes en joieria contemporània dels diversos col.lectius i artistes que treballen dins i fora de Catalunya.
Desplegar descripció

Més itineràncies

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube