Context, joies i objectes contemporanis - PROPERA EXPOSICIÓ

CONTEXT exposicions

29/07/2020 a 31/10/2020

PROPERA EXPOSICIÓ

 

Coincidint amb JOYA'20 Exposició Internacional de Joieria Contemporània que se celebra anualment a Barcelona, la galeria Context presenta RESISTÈNCIA amb les darreres col.leccións de JUANJO GARCÍA MARTÍN, CHRISTIAN KISENO i SILVIA SERRA ALBALADEJO.

 

"Potser aquest moment que vivim, en què va arribar una pandèmia per mostrar-nos i ensenyar-nos que les lluites ja no seran necessàriament armades, sinó lliurades mitjançant simples gestos cap als nostres iguals i cap al nostre entorn. Generant canvis on consciència, empatia i respecte siguin els pilars d'aquesta resistència."

 

del 17 de setembre al 31d'octubre de 2020

inauguració: dijous 17 de setembre a les 19 h.

 

Participants: Sílvia Serra, Christian Kiseno, Juanjo García MartínLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

CONTEXT exposicions

CONTEXT organitza i presenta puntualment exposicions temàtiques de joieria contemporània, tant dels artistes de la galeria com d'altres artistes o col.lectius convidats. Els treballs dels artistes participants es difondran online/offline i es publicaran en un catàleg virtual.
Desplegar descripció
©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 935 893 806   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube