Context, joies i objectes contemporanis

Elsa Inzunza

Les meves peces són com petits projectes, en els que hi ha un procés de disseny i construcció. És com treballar l’arquitectura a petita escala. Les peces han de tenir una estructura, ser lleugeres, còmodes, duradores, i tenir un significat per a qui les porta. Busco inspiració en la riquesa de l’artesania i el paisatge mexicà, sense deixar de costat la cultura del Mediterrani.

Biografia

(Mèxic, 1967). Viu i treballa a Barcelona. Estudis d’Arquitectura amb especialitat en Restauració de Monuments Històrics. Arriba a Barcelona al 1995 per a realitzar estudis de Doctorat a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.  Comença a introduir-se al món de la joieria de manera autodidacta, i a poc a poc, en el temps lliure que la feina i la família li permeten, aprèn l’ofici en tallers d’artesans a Barcelona i a Mèxic. S’ha anat formant en diferents tècniques de joieria contemporània i de projectes al Taller Perill de Barcelona, i assistint a cursos monogràfics i workshops que li permeten fer els seus propis experiments i investigar amb nous materials i molt color. Troba en la joieria un medi d’expressió, que li ha obert noves possibilitats de creació.

 

Entrevista a Elsa Inzunza a l'Itineràncies de Context



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube