Context, joies i objectes contemporanis

Martina Pont

Per Plató, amor i coneixement són inseparables: l’anhel d’anar més enllà del sensible i intuir les idees, la vertadera realitat. La passió amorosa és allò que fa créixer ales a l’ànima, tot trencant amb el sensible o món de les coses. EQUILIBRIUM és el nom que Martina Pont li dóna a les peces que presenta a Tresors 2017, una recerca entre l’equilibri i el desequilibri de l’amor, passió i serenitat, anhel i desamor, raó desequilibrada.

Biografia

(Barcelona, 1981). Viu i treballa a Barcelona. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Estudis de Joieria a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona. Curs de Joieria Creativa a l’Escola Alchimia de Florència (Italia). Completa la seva formació assistint a diversos cursos de Joieria al Taller Perill de Barcelona, i treballant durant tres anys al taller del joier Felix Zuazu. Obté el Primer Premi Professional, al Certàmen Internacional Enjoia’t 2007 de Joieria Contemporània organitzat per Orfebres FAD (Barcelona). Participa en nombroses exposicions individuals i col.lectives dins i fora de Catalunya. El 2010 la seva obra apareix publicada en el llibre “Dreaming Jewelry” de Miquel Abellan.

 

Entrevista a Martina Pont a l'Itineràncies de Context



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube