Context, joies i objectes contemporanis

Noelia Sánchez

Personal i universal, el meu projecte és l'extensió del meu espai vital i particular en continua transformació que es filtra a través de la meva memòria i l'experiència. Les meves joies proporcionen a l'espectador una vista panoràmica d'un món complex on abocar-se.

Biografia

(Barcelona, 1976). Viu i treballa a Barcelona. Llicenciada en Ciències de la Comunicació i la Informació per la Universitat Ramon Llull, ha treballat com a periodista i operadora de vídeo a Televisió de Catalunya i a la Televisió Local de Barcelona i també a diversos mitjans de comunicació audiovisuals i escrits. La seva formació dins l'àmbit de la joieria artística començà l'any 2008 a L'Escola Massana de Barcelona. Ha realitzat diversos workshops de tècniques de joieria contemporània amb les joieres, Silvia Walz, Judy McCaig, Pilar Cotter, Stéphanie Barbié i amb el joier Rinaldo Álvarez. Ha participat al projecte Made@Eu 2015 de fabricació digital al Fablab Valldaura, Barcelona. Des del 2014 forma part del projecte “Joyas Sensacionales”, coordinat per Silvia Walz. El seu treball s'ha exposat a l'Escola Massana, a la Fundació de Navegació Oceànica de Barcelona, a l'Escola Industrial de Barcelona i a les diferents exposicions del grup Joyas Sensacionales a València i Barcelona.



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube