Context, joies i objectes contemporanis

Olga Hernández Puerto

Les meves peces prenen del tèxtil els materials, les textures i els colors transformant les tècniques i redimensionant-les per crear petites formes per guarnir el cos. Una forma diferent d’apreciar, i portar un teixit.

Biografia

(Barcelona, 1965).Viu i treballa a Barcelona. Estudis de Tapís a l’Escola d’Arts i Oficis de la Generalitat de Catalunya. Curs d’Estampació de Tèxtil a R.M. Escola d’Arts Aplicades de Barcelona. Estudis d’Estilisme i Patronatge de Moda. Curs de Tapis i d’Estampació i Pintura sobre seda, al Taller d’Art de Barcelona. Diversos cursos de Tècniques Tèxtils: creacions de teixits, estampació, manipulació, les textures i colors, que la porten a endinsar-se en el món de l’artesania tèxtil . En la actualitat treballa en la creació i fabricació de teixits, i impartint cursos de Tècniques Tèxtils per aplicar-les a la joieria contemporània en diferents escoles.

 

Entrevista a Olga Hernández Puerto a l'Itineràncies de Context.



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube