Context, joies i objectes contemporanis

Renata Wülfinghoff

El més característic del meu treball són les formes clares i el tractament subtil de la superfície del metall. En moltes de les meves peces busco una simbiosi entre la joieria contemporània i elements ètnics. Quasi sempre utilitzo formes geomètriques que suavitzo amb acabats càlids com oxidacions, matisats o gravats manuals. Prefereixo els acabats setinats als brillants, tan en el metall com en les pedres que retoco manualment una a una.

Biografia

(Stuttgart-Alemanya, 1957). Viu i treballa a Barcelona. Estudis de Joieria a l’Escola d’Arts i Oficis de Barcelona. Estudis de Joieria a l’Escola del Treball de Barcelona. Estudis de Joieria a l’Escola Massana de Barcelona. Ha participat en nombroses exposicions individuals i col.lectives a, Barcelona, San Sebastián, Madrid, Colònia, Munic, Brucel.les, Bratislava i Hong Kong. Dos de les seves peces han estat triades per formar part de la col.lecció permanent del Museu de les Arts Decoratives de Barcelona.

 

Entrevista a Renata Wülfinghoff a l'Itineràncies de ContextLa seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 935 893 806   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube