Context, joies i objectes contemporanis

Silvia Walz

La joieria és el meu mitjà d’expressió, de la mateixa manera que per a un pintor poden ser els quadres o per a un poeta la poesia. Les meves joies són respostes a preguntes que jo em faig, les peces de les diferents sèries són fragments d’aquestes respostes.

Biografia

(Gelsenkirchen-Alemanya, 1965). Viu i treballa a Barcelona. Estudis a la Fachhochschule Hildesheim, Metalldesign (Alemanya). Estudis a l’Escola Massana de Barcelona. Diplomada a la Fh,de Hildesheim (Alemanya). Des de 1994 imparteix classe de Projectes de Joieria a l’Escola Massana de Barcelona. Des de 1991 ha participat en exposicions individuals a nombroses galeries nacionals i internacionals, i algunes de les seves joies formen part del Museu d’Arts Decoratives de Barcelona, del Muzeum Ceského Ráje v Turnove (Turnov), de la Helen Drutt Collection a Philadelphia (USA) i de la Pahlman-Collection de Helsinki (Finlàndia). Al 2007 va obtenir el Premi International Amber Biennal, Frombork (Polònia). La seva obra ha estat citada en nombrosos articles, revistes i publicacions especialitzades. Des del 2008 coordina el projecte de Joyas Sensacionales al Taller Perill de Barcelona.

 

Entrevista a Silvia Walz a l'Itineràncies de Context



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube