Context, joies i objectes contemporanis

Grego García Tebar

Des de els inicis,vaig descobrir una altra manera d’entendre la joieria, portant-la a terme des de la llibertat més absoluta. Vaig aprendre i executar els nous conceptes de joieria, treballant sobre obra de peça única, elaborada amb materials poc convencionals i donant valor al concepte per damunt dels materials. Una obra intimista i arriscada.

Biografia

(Fuensanta- Albacete, 1964). Viu i treballa a Barcelona. Estudis de Joieria a l’Escola Massana de Barcelona. Des de 1987 la seva obra ha estat exposada en nombroses exposicions de joieria contemporània tan al nostre país, com a Alemanya, Estats Units, Canadà, Holanda, Bèlgica, Itàlia, França i Portugal, formant part també de col.leccions privades. A partir de 1992 dissenya, realitza i distribueix els seus propis treballs comercials per diverses ciutats espanyoles i europees. De 1993 al 1995 va formar part de la Junta Directiva d’Orfebres FAD (Barcelona), i va ser cofundadora del Certamen Internacional Enjoia’t de Joieria Contemporània, participant també com a membre del jurat en diferents convocatòries. Funda amb altres joiers, grups com Local D, i Col.lectiu Al Ras, amb l’objectiu d’establir fórmules de cooperació entre els diferents creadors. El 2003 crea i dirigeix la Galeria Amarantojoies (Barcelona), especialitzada en Joieria Contemporània. El 2008 rep el Premi a la Trajectòria Professional del Departament de Dissenyadors del Col.legi Oficial de Joiers i Rellotgers (Barcelona). La seva obra ha estat ressenyada en diverses publicacions especialitzades.



La seva obra

Tancar la finestra Peça anterior Peça següent
©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube