Context, joies i objectes contemporanis

Silvia Casas

Busco la bellesa en coses imperfectes, canviants i incompletes. Buscant i trobant una bellesa amagada en elements i aparences tan subtils que poden resultar invisibles a simple vista; apreciant l’error o defecte com quelcom preciós. Treballo des de l’espontaneïtat, i poc a poc he anat creant un món ple de formes i colors, complex i extraordinari; el meu món imaginari. Un món on dono existència a l'inexistent, on les formes van canviant i semblen que estiguin en constant metamorfosis. La sorpresa quan treballo sempre és constant!

Biografia

(Igualada - Barcelona 1980) Viu i treballa a Barcelona. Va estudiar Belles arts a la Universitat de Barcelona, en l'especialitat de pintura. Grau superior de Disseny Gràfic a l'escola d'Art Gaspar Camps a Igualada. Després de treballar 7 anys en disseny aplicat a la fotografia, estudia joieria artística a l'Escola Massana de Barcelona. Ha realitzat cursos especialitzats en diferents tècniques al Taller Perill de Barcelona. Des de 2015 ha participat en diferents exposicions col·lectives i forma part del col·lectiu Joyas Sensacionales coordinat per l'artista Silvia Walz.

 



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube