Context, joies i objectes contemporanis - Context

La Galeria

CONTEXT és una galeria virtual  de joieria i altres objectes d’art contemporani nascuda a Barcelona el 2012, que es proposa ser en primer lloc un referent sobre l’obra dels artistes que viuen o treballen a Catalunya, sense excloure la resta de l'estat espanyol i mantenint també un vincle actiu amb artistes i galeries d’arreu del món.

CONTEXT té la voluntat decidida d'acostar al públic l’obra d’aquests artistes contribuint a la seva promoció i difusió en el mercat nacional i internacional i, com no podia ser avui d'altra manera, fent-ho a través d'Internet.


La Galeria CONTEXT en el seu espai de San Cugat del Vallès anirà organitzant diversos formats d'activitats presencials com exposicions, espais de debat i reflexió, monogràfics sobre artistes concrets (Itineràncies) o simplement mostres del fons de la Galeria, amb l’objectiu de complementar i estimular l'activitat més genuïna de la galeria virtual.


CONTEXT es proposa fer molt fàcil tant la visualització com l’adquisició de l’obra dels artistes de la Galeria, i progressivament anirà ampliant el conjunt de serveis comercials a www.context.cat.

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 935 893 806   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube