Context, joies i objectes contemporanis - LA FORÇA DEL TÈXTIL

CONTEXT exposicions

22/02/2020 a 11/05/2020

LA FORÇA DEL TÈXTIL

 

La força del tèxtil  és una col·lecció de joieria internacional contemporània en la qual participen 24 dissenyadors.
Aquesta exhibició no és sobre la joieria tèxtil en si, sinó sobre alguna cosa que ho suggereixi, sense importar el material i tècnica utilitzat. És el concepte ambigu de la joieria tèxtil on es contraposen la calidesa dels materials tèxtils amb la duresa i fredor del metall.
L'experiència de cada dissenyador el porta, de vegades inconscientment, a produir un objecte que més tard sigui catalogat dins d'una disciplina que no havia tingut en compte.
És interessant veure, dins d'aquesta experimentació, l'aplicació d'aquests materials que es transformen en peces delicades lliurant una estètica única a cada disseny.

 

Mostra comissariada pel dissenyador Luis Acosta.

 

Exposició a la galeria Contex del 22 de febrer al 21 de març de 2020

Inauguració: dissabte 22 de febrer  a les 12,30 h.

 

Activitat paralel.la:

*Punt de trobada. Recorregut comentat a una petita mostra de la exposició La força del tèxtil, deslocalitzada al vestíbul del Centre Grau Garriga d’Art Tèxtil Contemporani. Dimarts 10 de març a les 18 h. (Pl. de Cal Quitèria, 1, Sant Cugat del Vallès), A càrrec de Cristina Villar (Galeria Context).

Participants: Mabel Pena, Margo Nelissen, Floor Max, Carolina Bernachea, Agara Aguirre, Andrea Barrera Velásquez, Angelo Verga, Christine Cook, Evelyne Alice Bridier, Heng Lee, Idoia Lizeaga Iturralde, Irene G.Barrera, Jo Pudelko, Karen Gillis, Mercedes Carvallo, Mónica Pérez, Nicole Uurbanus, Patricia Gurgel-Segrillo, Rachel Reilly, Rafael Luis Alvarez, Rita Soto, Snem Yildirim, Shenhav Russo, Ye-Jee LeeLloc: Galeria CONTEXT
Carrer de Viñolas, 8-10 Sant Cugat del Vallès (Bcn)

Alguna de l'obra exposada

CONTEXT exposicions

CONTEXT organitza i presenta puntualment exposicions temàtiques de joieria contemporània, tant dels artistes de la galeria com d'altres artistes o col.lectius convidats. Els treballs dels artistes participants es difondran online/offline i es publicaran en un catàleg virtual.
Desplegar descripció
©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube