Context, joies i objectes contemporanis

Oscar Abba

Desenvolupo peces basades en una visió de la realitat des de la complexitat, on les convencions formals abstractes i els seus ornaments, desapareixen a favor d’una exploració geomètrica i numèrica que vol suscitar per si mateixa ressonàncies simbòliques. Les meves joies estan creades a partir de materials com l’or, la plata, o també amb materials no tradicionals com el marbre o les resines. La meva obra segueix un camí conceptual realitzat amb paciència i minuciositat absoluta.

Biografia

(Valdivia-Itàlia, 1968). Viu i treballa a Barcelona. Estudis de Psicologia a la Universita degli Studi de Roma La Sapienza. Estudis de Joieria Artística a l’Escola Massana de Barcelona. Ha realitzat peces exclusives per a la Fundació Mies Van der Rohe (Barcelona), per a la Fundació Casa Milà (La Pedrera, Barcelona), per al Museu d’Art Thyssen-Bornemisza (Madrid), i per al Vitra Design Museum (Well am Rhein, Alemanya), entre d’altres. Ha participat en diverses exposicions a Barcelona, Alacant i París, i ha col.laborat en nombroses publicacions especialitzades.

 

Entrevista a Oscar Abba a l'Itineràncies de ContextLa seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube