Context, joies i objectes contemporanis - Guia de compra

Comprar a CONTEXT

Sempre que accedeixes a una peça de CONTEXT, amb independència de l’apartat de la web que es tracti, t’oferim la opció de poder-la comprar.

 

Procés de compra

Comandes on-line: El procés de compra és l’habitual dels sistemes dotats de “carret” o “cistella” de la compra.

A) Elecció de productes: Un cop dins de la nostra galeria on-line  www.context.cat  pots anar navegant pels diferents apartats i veure les joies que et proposem.


1. Des de l’apartat ARTISTES del menú pots accedir al llistat dels col.laboradors de CONTEXT, seleccionar quin d’ells t’interessa  i veure i accedir a totes les seves peces.


2. Des de l’apartat FONS DE LA GALERIA del menú podràs accedir a totes les joies del nostre fons, seleccionant-les per tipus (anells, collars...), preu i materials.


3. Accedint a la imatge d’una peça, la pots incloure a la teva cistella de compra, polsant d’icona de comprar o també, polsant veure més detalls, pots anar directament a la fitxa de la peça. Un cop a la fitxa pots consultar-ne la seva disponibilitat, les seves característiques (color, mida), etc... i si ho desitges afegir-la a la teva cistella de compra.


B) En tot moment veuràs el total de la teva cistella a la part superior dreta, i sempre que ho desitges podràs consultar-ne el seu contingut  polsant veure cistella, comprovar els articles triats, i quan creguis convenient seguir comprant o finalitzar la teva compra.


C) Després et demanarem successivament:


. Les teves dades de facturació.

. L’adreça d’enviament, on també podràs triar si prefereixes passar-ho a recollir per una adreça de Barcelona o de Sant Cugat del Vallès .

. El tipus de pagament que prefereixes .


Comandes telefòniques

També pots realitzar les teves comandes telefòniques trucant al (+34) 934 672 894, en horari de matins de dilluns a divendres. Si no podem atendre’t al moment, ens pots deixar el teu nom i un telèfon de contacte i et truquem el més aviat possible.


Disponibilitat dels productes

Les peces que trobaràs a CONTEXT s’han fet una per una pels seus autors, i és per aquest motiu que cas és possible que no tingui una disponibilitat immediata, doncs pot haver estat adquirida recentment per una altre client de CONTEXT de manera que estiguem pendents de rebre'n la reposició.
Quan la disponibilitat de les peces no sigui immediata, el termini de reposició indicat a la fitxa serà sempre el màxim, ja que probablement l’autor ja estigui treballant per reposar-la amb anterioritat a la teva comanda. D’altra banda si estàs interessat en alguna de les nostres peces úniques, que ja ha estat adquirida, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres doncs segurament podrem oferir-te una alternativa similar a la peça exhaurida.
Per qualsevol consulta ens pots enviar un correu a galeria@context.cat o posar-te en contacte amb nosaltres aquí i preguntar-nos el que t’agradaria saber. També ens pots trucat al telèfon (+34) 934 672 894 en horari de matins, de dilluns a divendres, i ens pots indicar si prefereixes que ens posem en contacte amb tu per telèfon. Estarem encantats d’atendre’t i contestar-te el més aviat possible.


Pagament segur: Formes de pagament

 Tarja de crèdit: como ja saps , aquesta forma de pagament és immediata, totalment segura i realitzada a través del Banc de Sabadell. Tots els pagaments efectuats mitjançant tarja de crèdit, seran validats per la teva entitat bancària, i, en cas de ser acceptats, ens serà enviat un avís de forma automàtica i instantània.
CONTEXT en cap moment té accés a les dades de la teva tarja.

Quan el banc accepti el pagament, rebràs automàticament un correu de confirmació.

Transferència bancària: amb aquesta opció el pagament es realitza per endavant transferint el import de la comanda al compte indicat de CONTEXT. Quan validis la teva compra et mostrarem en el resguard el NÜMERO DE CODI de la teva comanda. Convé que en prenguis nota doncs hauràs de fer-lo constar en el concepte de la transferència, per tal que puguem identificar-la correctament.
Recorda que  perquè puguem confirmar el teu pagament és imprescindible que en el CONCEPTE de la transferència ens indiquis el teu NOM i el CODI de la COMANDA.
La transferència s’haurà de realitzar en un termini màxim de quatre (4) dies a partir de la realització de la comanda. Si en aquest termini no tenim constància del pagament, la comanda s’anul.larà automàticament.

Quan el banc ens confirmi la recepció de la transferència t’enviarem un correu de confirmació.


Enviament i transport

Totes les comandes tindran un temps de gestió i un temps d’entrega. El temps de gestió i preparació del paquet serà de 24 hores com a màxim a partir de la recepció del pagament de la comanda.

Quan t’enviem la comanda, o bé estigui disponible en el l’adreça de recollida si és que has escollit aquesta opció, rebràs també un correu de confirmació d’enviament.


A no ser que decideixis recollir la teva compra en una de les adreces facilitades, et farem arribar la teva comanda  a través de Correu postal.


Enviament  ordinari: correu certificat i justificant de recepció.


•    El temps d’entrega per la Península i Balears, Canàries i Andorra serà de entre 3 i 7 dies hàbils, i el cost per comanda   serà de 7 €.
•    per Europa de 4 a 8 dies hàbils i el cost por comanda serà de 15 €.
•    per EE.UU. i Amèrica Llatina el temps d’entrega segons el país, i el cost per comanda serà de 25 €


Enviament  urgent: correu certificat i justificant de recepció.


•    El temps d’entrega per la Península i Balears, Canàries i Andorra serà de entre 2 y 3 dies hàbils, i el cost per comanda  serà de 10€.
•    per Europa de 3 a 5 dies hàbils i el cost por comanda serà de 20 €.
•    per EE.UU. i Amèrica Llatina  el temps d’entrega segons el país, i el cost per comanda serà de 30 €


El cost serà  gratuït en compres superiors a 100€ per als enviaments nacionals ordinaris.


Correos tractarà d'entregar el paquet en ma i en el cas de que no et trobi a casa teva, et deixarà avís per que passis a recollir-lo per la teva oficina de correus més propera.
Si el temps d’entrega no s’adequa a les teves necessitats , posa't en contacte amb nosaltres i buscarem una solució.


Política de devolucions

Cancel.lació de comandes: Pots cancel.lar qualsevol comanda que hagis realitzat abans de rebre la mercaderia i rebre el reemborsament dels teus diners. En el cas de que la comanda ja hagi estat processada i enviada, tindràs que esperar a rebre la mercaderia i posteriorment realitzar la devolució de la comanda. En aquest cas les despeses d’enviament de la devolució corren per part del client.
Per cancel.lar una comanda, si us plau, contacta amb nosaltres enviant un correu electrònic a galeria@context.cat.

 

Com tornar un article: Tingues en compte que un paquet es considerarà entregat en el moment que firmis el rebut d’entrega.
És molt important que verifiquis els productes de recepció dins dels següents set (7) dies hàbils a la recepció. Passat aquest període la comanda es considerarà acceptada .
Per procedir a la devolució del producte, recorda que tens set (7) dies hàbils per fer-ho, i que és necessari que ens indiquis el número de la comanda, la descripció del producte i el motiu de la devolució. Contacta amb nosaltres  aquí  o envia’ns un missatge a galeria @context.cat.
Nosaltres et comunicarem l’adreça a la que has d’enviar el producte el qual ens hauràs de remetre en les condicions originals (embolcall, caixa, etc.)
Després de la recepció i revisió del paquet tornat, CONTEXT procedirà a la devolució total de l’import de compra menys les despeses d’enviament.
Recorda que ni a tu ni a nosaltres ens interessa que et quedis amb un producte que no et satisfà.
En cas de rebre un producte malmès pel transport, és recomanable contactar amb nosaltres dins de les primeres 24 hores per poder reclamar la incidència a l’empresa de transport. De la mateixa manera és convenient deixar constància a l’empresa de transport en el moment del lliurament, i contactar amb Correus   (www.correos.es).

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube