Context, joies i objectes contemporanis

Olga Codina Trallero

völgueta són joies de paper reciclat, realitzades amb massa de paper de diari, treballades artesanalment i eixugades al sol. Pretenc fomentar el reciclat i la reutilització de materials. És per aquest motiu, que treballo amb energies netes: la motriu i la solar, tot el procés de creació de convertir el diari en joia. Realitzo la distribució amb bosses de paper de diari, suports de tetrabrik i capses reutilitzades.

Biografia

(Barcelona, 1982). Viu i treballa a Barcelona. Artesana de professió, inicia la seva trajectòria el 2002 creant a partir del paper de diari la seva primera obra de joieria sota principis de sostenibilitat mediambiental. Crea la marca völgueta el 2009 i enfoca el seu treball cap a l’àmbit de la joieria reciclada. Des del 2005 fins ara, ha participat en nombroses Mostres i Fires d’Artesania, Festivals Internacionals de Reciclatge Artístic (CCCB), i en esdeveniments artístics i de moda com el Fashion Freak Festival. La seva obra ha estat present en diverses publicacions especialitzades.

 

Entrevista a Olga Codina Trallero a l'Itineràncies de Context: http://www.context.cat/ca/13219/activitatAmpliacio/8



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube