Context, joies i objectes contemporanis

Lourdes Carmelo

Per a mi, un record en principi és parcial i es composa de bocins que es van unint fins a construir-lo totalment. Possiblement s’assembli molt poc a la realitat, però és la seva essència el que queda dins meu. La memòria desdibuixa els records, i és en aquest afany per no oblidar, que reconstrueixo i apedaço el passat, poc a poc, fins que apareix una història que em fa ser la protagonista de la meva pròpia vida. De vegades és difícil recordar, però sempre és fàcil reinventar l’oblit.

Biografia

(Barcelona, 1966). Viu i treballa a Barcelona. Llicenciada en Belles Arts en la especialitat d’Escultura per la Universitat de Barcelona. Postgrau en “Museus i Educació” per la Universitat de Barcelona. Estudis de Joieria Contemporània a l’Escola Massana de Barcelona. Ha realitzat diversos workshops amb prestigiosos joiers nacionals i internacionals. Els seus treballs s’han exposat en diverses galeries i museus, i ha participat en nombroses exposicions individuals i col.lectives nacionals i internacionals. Finalista el 2003 al Premi Internacional Enjoia’t de Joieria Contemporània organitzat per orfebres FAD (Barcelona), i al concurs de SmS Galeria (Legnica.Polonia). Al 2012 obté el Premi Prade (Alemanya). El seu treball s’ha publicat al llibre “Anillos 500 creaciones artísticas de todo el mundo” de Nicolas Estrada (Promopress, 2011). Des de 2008 forma part del col.lectiu Joyas Sensacionales coordinat per l'artista Silvia Walz.



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube