Context, joies i objectes contemporanis

Natsumi Kaihara

Quan un s’apropa a l’essència d’alguna cosa, es para la respiració, se sent com si es parés el cor. És una sensació noble. Quan un s’apropa a l’essència de la forma, aquesta reflexa els seus sons i apareix l’harmonia conscient. No escolto els seus sons, jo sento els seus sons.

Biografia

(Tokio-Japó, 1982). Viu i treballa a Barcelona. Estudis de Tècniques de Pintura durant sis anys a l’Escola de Belles Arts de Tokio, on més tard va realitzar un curs d’Art Clay Silver. A l’any 2008 es trasllada a Barcelona on aprèn castellà i català. De l’any 2011 al 2014 realitza el Grau Superior de Joieria Artística a l’Escola Massana de Barcelona, assisteix al Curs Tècniques en Porcellana impartit per la ceramista i joiera Pilar Cotter, i realitza treballs de pràctiques amb el joier Marc Monzó. Des de 2013 ha participat en diverses exposicions col·lectives. Al 2014 obté el Premi Extraordinari d’Arts Aplicades de l’Escola Massana de Barcelona.



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube