Context, joies i objectes contemporanis

Núria Anguren

Faig joieria amb concepte. Peces íntimes que expliquen històries del món. Una mirada, petites escultures, arquitectures...un petit camí de comunicació.

Biografia

(Constantí-Tarragona, 1980). Viu i treballa a Tarragona. Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona. Grau Superior d'Escultura a l'Escola Massana de Barcelona. Grau Superior en Joieria Artística a l'Escola d'Art de Tarragona EADT on actualment imparteix classes de Projectes de Joieria. Ha realitzat cursos especialitzats en tècniques diverses al Taller Perill de Barcelona. Ha participat en nombroses exposicions a Barcelona, Tarragona, València i Mallorca, i ha coordinat exposicions de joieria a la Sala Kesse, espai jove de l'Ajuntament de Tarragona, i a l’Escola d'Art de la Diputació de Tarragona. Forma part del col·lectiu Joyas Sensacionales coordinat per l'artista Silvia Walz.

 

 

Entrevista a Núria Anguren a l'Itineràncies de Context



La seva obra

©Context   |   c. Viñolas, 10 Sant Cugat del Vallès   |   Telèfon 930 130 027   |   Contacta amb nosaltres per correu electrònic galeria@context.cat   |   Avís legal
Consulta el nostre canal de Facebook Consulta el nostre Pinterest Consulta el nostre canal de Youtube